Acties

12 mei Moederdag

Vergeet je mama, plusmama, Moeke,… eens in de watten te leggen. Geef haar een heerlijke voetcréme, bodymousse, zonnecréme,…

Deze heerlijke voetcréme is een topper voor hydratatie dit door de 25% urea. Heeft een heerlijke geur en trekt heel snel in de huid wat ideaal is voor thuisgebruik.

Bij aankoop van 2 producten, ontvangt u gratis van mij een SPF30 in spray (twv 28.95 voor 200ml) Jezelf goed beschermen om kans op verbranding en pigmentatie te voorkomen!! Dit gamma beschermt je huid niet alleen tegen de zon, maar bevat ook voedende ingrediënten voor je hu

Verwijder je eelt gemakkelijk zelf met de Callus softener – spray en eeltrasp van Footlogix

Tegen volgende de zomer gezonde nagels? Start nu voor een mooi resultaat!!

Je beste optie om een met schimmel geïnfecteerde teennagel weer gezond te laten groeien! FunghiClear werd met de grootst mogelijke zorg samengesteld met als actieve stoffen uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waaronder manukaolie. Deze staat bekend om haar sterke schimmelwerende werking. Het bestrijdt bestaande overlast en voorkomt een (her)infectie van de voet en nagels.

We gaan in verlof van 3 augustus tot 21 augustus.

Huisregel:

  • U kunt uw afspraak tot 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt.
  • Indien U de verzorging binnen de 24 u annuleert, wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
  • We geven U de kans om het bedrag om te zetten in aankoop van producten. Zo heeft U er nog steeds iets aan, en ik ook! Of indien U geen producten wenst wordt de helft aangerekend.