Epilaties

Suiker ontharing

Suiker ontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100 %

natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suiker ontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure wellness!  Een suiker behandeling doet echter meer dan ontharen alleen :
ze zorgt ook voor een natuurlijke peeling van de huid. Daarenboven maakt suiker de huid zacht, waardoor er geen
beschadigingen of allergische reacties optreden. Bijgevolg is deze methode geschikt voor alle huid – en haartypen.
Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunnen terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met harsen.

Wat is harsen?

Harsen is een vorm van ontharen door middel van epileren. Het wordt zowel voor het lichaam als het gezicht gebruikt. Epileren wil zeggen dat je het haartje volledig verwijderd inclusief de haarwortel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hars. De hars wordt verwarmd in een harsapparaat of komfoor.

Nazorg

Wat belangrijk is bij het harsen is dat je tot 24 uur na de behandeling niet in de zon gaat. Ook geen zonnebank. Door het harsen maak je een agressieve reactie in de haarfollikel waardoor er verkleuring kan ontstaan indien je in contact bent gekomen met uv-stralen en waardoor je ook kan verbranden.

Na het harsen van het lichaam is het belangrijk om goed te blijven scrubben, op deze manier kun je voorkomen dat er haartjes in gaan groeien.

terug