Lichaamsverzorging

Hot stone massage

Voor een ieder die ook eens lekker wil genieten van de weldaad van een Hot Stone massage

Hot stone massage

Hot Stone massage is eigenlijk een eeuwenoud gebruik. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren. Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest.

De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren.

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Een Hot Stone massage heeft een zalig ontspannend effect en is zowel bij mannen als bij vrouwen erg geliefd.

Bellabaci massage


Is een massage die gecombineerd word met Zweedse massage & lymfedrainage technieken, om een ultieme
genezing te bereiken in een korte tijd.

Deze behandeling heeft een stimulerende en helende werking van de huid en onderliggende weefsels.

Ideale behandeling voor pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, blokkades, hoofdpijn, migraine, striae maar ook cellulitis. Het verbeterd de doorbloeding, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, verstevigd de huid, werkstoffen worden beter opgenomen, gifstoffen worden verwijderd en verminderd fijne lijntjes en rimpels. Afvalstoffen worden afgevoerd.

terug