Manicure

Gelish

Bij Beauty Salon Els kunt u terecht voor Gellak. Deze Gellak isflexibel en duurzaam zoals gelnagels. Bovendien is het product veel minder schadelijk voor de natuurlijke nagel, de nagels zullen gegarandeerd niet liften of afpellen. Er komt minder ‘vijlwerk’ aan te pas waardoor de nagel minder beschadigd wordt.

De nagels zijn duurzamer dan de traditionele gels, ogen natuurlijker. Er is mogelijkheid tot het plaatsen van een traditionele french of een full color.

Manicure


Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.
Er wordt een verstevigende nagellak aangebracht de natuurlijke nagels kunnen ook gelakt worden. Onze handen zijn ons persoonlijk visitekaartje. Door een geregelde verzorging van de handen helpen wij u voor het krijgen van zachte, gezonde en verzorgde nagels.
Zowel voor dames als voor heren is hand- en nagelverzorging een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is noodzakelijk vooral in deze tijd waar chemicalien niet meer weg te denken zijn.

Begin dus met Manicure en laat dit onbedekte, onbeschermde deel van het lichaam stralen van gezondheid.

Paraffinebad


Deze behandeling zorgt voor vernieuwing van de huid evenals het ‘zacht’ maken van de handen. Ideaal bij beschadigde huid, kloven en droge nagelriemen.

Door de warme paraffine openen de pori�n zich, de bloedcirculatie verbetert en de huid wordt voelbaar en zichtbaar gladder. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en maken ze weer soepel en glad. Zelfs een droge huid wordt weer elastisch.

De paraffine is werkzaam bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem. De paraffine werkt verzachtend bij reuma en artritis.
terug