Pedicure

Volledige verzorging van de voeten, knippen + vijlen van de nagels, verwijderen van velletjes en eelt,eventueel weghalen van eeltpitten of eksterogen.
Daarna massage van de voeten.

Voetmasker

Deze behandeling zorgt voor vernieuwing van de huid evenals het ‘zacht’ maken van de handen. Ideaal bij beschadigde huid, kloven en droge nagelriemen.
Door het masker wordtde bloedcirculatie verbetert en de huid wordt voelbaar en zichtbaar gladder. De verzorgende eigenschappen hydrateren de voeten en maken ze weer soepel en glad. Zelfs een droge huid wordt weer elastisch.
Het masker is werkzaam bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem.

LCN Pedique plus

Methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel orrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.

De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel.

terug