Airbrush tanning

Waarom gaat onze voorkeur nu meer en meer uit naar een tanning dan het uren baden in de zon of solarium? Sun FX is een spraytanning afkomstig uit Australië en heeft zich wereldwijd ontwikkeld tot in Europa. Het aantal gevallen van huidkanker was en is in Australië 3x hoger dan de rest van de wereld. Hierdoor ontstond in Australië veel vroeger dan de rest in de wereld het onderzoek naar alternatieven voor de zon en zonnebank!


Airbrush tanning is nu de nummer 1 in de wereld van spraytanning met de meest natuurlijke kleur in 10 minuten!

Ook in Europa wordt iedereen zich langzaam meer bewust van de gevaren van de zon en zonnebank.
De gevaren zijn o.a. huidkankers en een versnelde veroudering van de huid waardoor rimpels en pigmentvlekken zichtbaar worden.

In Frankrijk, Spanje, België en binnenkort ook in Duitsland mogen jongeren onder de 18 jaar geen gebruik meer maken van de zonnebank.

Het alternatief is dan het reukloze airbrush FX tanning systeem met een prachtige natuurlijke kleur als resultaat.

Wat is airbrush spraytanning?

Is het aanbrengen (vernevelen) van een tanning- lotion op de huid. Aard en graad van het kleuringsproces wordt bepaald aan de hand van de aanwezige teint. Er zijn 3 kleuren: mat (zeer naturel), licht gekleurd (bruin), donker gekleurd (zeer bruin).

Voor wie?

Voor wie een witte huid heeft en veilig bruin wil zijn. Voor wie op een korte tijd mooi en egaal bruin wil zijn. Voor wie zonder UV- stralen veilig en snel wil bruinen.

Wat is de houdbaarheid?

Uw bruine kleur blijft ongeveer 7 à 11 dagen zichtbaar, daarna zal het geleidelijk en egaal vervagen of moet de behandeling herhaald worden.

Is de behandeling veilig?

De behandeling is absoluut veilig en heeft geen bijwerkingen. De tanning- lotion is goedgekeurd door de FDA (federale keuringsdienst van voedsel, geneesmiddelen, cosmetica en medische apparatuur).
De�actieve component in de lotion is DHA.
Wanneer de lotion op de huid wordt gebracht veroorzaakt dit een reactie met de pigmenten van de huid, die daardoor langzaam bruin wordt.

Mag men zich blootstellen aan UV- stralen na de tanning?

Men mag zonnebaden, zonder enige twijfel, maar de tanning beschermt niet tegen de zon. Het is dan ook aan te raden een zonnecrème te gebruiken met beschermingsfactor. Zonnestralen verhogen de kans op huidkanker.

Voor wie wordt Airbrush Tanning afgeraden?

Het tannen wordt niet aangeraden aan mensen met psoriasis, eczeem, snij- en schaafwonden en gedurende de eerste 3 maanden van een zwangerschap. Ook voor personen met een extreme droge huid is een tanning niet ideaal.

Wat breng ik mee?

Zorg voor ondergoed (slip of string) die tijdens de tanning ook mag mee vernevelt worden. Het is aan te raden om losse zwarte kledij mee te brengen of aan te hebben.

Wat moet u doen na de Tanning?

Neem geen douche tot 8 uur na de Tanning. Vermijd transpiratie, ga niet na een tanning gaan joggen of naar de fitness, wacht tot na de eerste douchebeurt. Gebruik na iedere douchebeurt een hydraterende crëme om uw kleur langer te behouden. Vermijd lange baden, sauna’s en zwemsessies.

Welke voorbereiding is nodig voor de Tanning om een perfect resultaat te bekomen?

Het beste resultaat wordt bekomen als men de huid 1 dag voor de tanning goed heeft gescrubd. Dat is nodig om dode huidcellen van het lichaam te verwijderen.
Lak uw nagels van handen en voeten.
Op de dag van de tanning gebruik je geen bodymelk,bodylotion of dagcrëme. Indien toch noodzakelijk door aanwezigheid van droge plekken,gebruik dan een licht product en verwijder dit kort voor de behandeling. Het scheren van bijvoorbeeld de oksels of bikinilijn gebeurt bij voorkeur 1 dag voor de tanning zodat de poriën zich terug kunnen sluiten. Op de dag van de behandeling geen geparfumeerde deodorant of parfum gebruiken. Draag geen make- up tijdens de tanning.
Indien u, u wilt wassen pas voor de tanning, gebruik geen douchegel of zeep, maar alleen water.
terug

Prijslijst Airbrush tanning

Tanning van de benen

€ 20.00

Tanning van gezicht en decolleté

€ 20.00

Tanning bovenlichaam

€ 30.00

Tanning lichaam

€ 40.00